Catering voor woonzorgcentra en opvangcentra

Dankzij haar jarenlange ervaring heeft Culinoa zich gevestigd als een belangrijke speler in de maaltijdzorg in de gezondheidszorgsector. Wij zijn gespecialiseerd in de catering voor woonzorgcentra en opvangcentra waarvoor wij ons tot doel stellen alle actoren in de collectieve maaltijdzorg te verenigen rond een en hetzelfde begrip: het plezier van de maaltijd.

De smaakpapillen van uw bewoners prikkelen met uitzonderlijke smaken en aroma’s, uw chef-koks weer zin geven in de kunst van het koken … Dat zijn de doelstellingen die wij ons hebben gesteld om het imago van de catering te verbeteren. Want volgens ons brengt een geslaagd gerecht vooral veel emotie met zich mee. Het is een moment dat wordt gedeeld tussen de kok die het klaarmaakt en de persoon die het proeft. En het is precies dit gevoel van plezier dat we in elk van onze recepten willen vastleggen.

Wist u dat?

Om haar producten en diensten continu aan te passen aan de veranderende verwachtingen van de zorgsector, heeft Culinoa een eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en participeert het mee in universitair onderzoek.

De passie voor smaak ten dienste van de gemeenschappen.

Onze roeping, de smaak

catering-producten-kwaliteit

Evenwichtige maaltijden ontwikkeld door onze culinaire experts

Bij Culinoa kunnen we ons niet inbeelden dat een levering van maaltijden zonder smaak of aroma zou bestaan. Ons team van experts werkt samen met uw chef-kok aan een gepersonaliseerde menukaart voor uw instelling. Onze gerechten worden vervolgens door uw eigen koks bereid aan de hand van receptkaarten die de te volgen procedure nauwkeurig beschrijven. Zo blijft uw chef-kok zelf uw cateringdienst beheren, met alle voordelen van een persoonlijke begeleiding.

Samen met u werken we maaltijden uit rekening houdend met een evenwichtig voedingspatroon voor elke persoon. Diëten, eetstoornissen, aangepaste samenstellingen, themamaaltijden, … niets wordt aan het toeval overgelaten: alles is geïntegreerd in ons plan.

Kwaliteitsvolle maaltijdzorg

Wij geloven dat plezier aan tagel samenhangt met een kwaliteitsvolle maaltijdzorg. De kwaliteit van een menu hangt echter af van de bereide voedingswaren en de manier van bereiding.

Daarom garanderen wij u zorgvuldig geselecteerde producten. Ze worden regelmatig getest door onze experts, allemaal opgeleide koks, om de voedselveiligheid van uw keuken te garanderen. En omdat er voortdurend nieuwe producten op de markt komen, testen wij deze voor u en integreren we ze vervolgens in onze receptkaarten.

Maar kwaliteitsvolle ingrediënten zouden niets betekenen zonder ze te gebruiken op de juiste wijze. Daarom gebruiken we in onze receptkaarten ook alle nieuwe culinaire technieken. Zo zijn wij bijvoorbeeld enorme voorstander van koken op lage temperatuur. Hierdoor blijven alle essentiële en gezonde voedingsstoffen bewaard.