Catering voor woonzorgcentra en verblijfscentra.

Dankzij haar jarenlange ervaring is Culinoa uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van catering in de gezondheidszorg. Gespecialiseerd in de catering van woonzorgcentra en verblijfscentra, is het onze missie om alle actoren van de collectieve catering te verenigen rond één enkel concept: het plezier van de maaltijdzorg.

De smaakpapillen van uw bewoners prikkelen met uitzonderlijke smaken en aroma’s, uw koks de smaak van de culinaire kunsten bijbrengen… Dat zijn de doelstellingen die wij ons gesteld hebben, om zo het imago van de catering binnen de gezondheidszorg te verbeteren. Omdat, naar onze mening, een geslaagd gerecht in de eerste plaats een uitdrukking van passie. Het is een moment dat wordt gedeeld tussen de kok die het klaarmaakt en de persoon die het proeft. En het is precies dit gevoel van plezier dat we in elk van onze recepten willen vastleggen.

Ontdek onze ideeën aangaande de presentatie.

Wist u dat?

Om haar producten en diensten voortdurend aan te passen aan de veranderende verwachtingen van de zorgsector, heeft Culinoa een eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en participeert het mee in universitair onderzoek.

De passie voor smaak ten dienste van de gemeenschappen.

Onze roeping, de smaak

catering-producten-kwaliteit

Evenwichtige maaltijden ontwikkeld door onze culinaire deskundigen.

Bij Culinoa kunnen we ons niet inbeelden dat een levering van maaltijden zonder smaak of aroma zou bestaan. Ons team van deskundigen werkt samen met uw keukenbeheerder aan een gepersonaliseerde menukaart voor uw instelling. Onze gerechten worden vervolgens door uw eigen koks bereid aan de hand van recepturen die de te volgen procedure nauwkeurig beschrijven. Zo blijft uw keukenverantwoordelijke zelf uw cateringdienst beheren, met alle voordelen van een persoonlijke begeleiding.

Wij werken met u samen om maaltijden te bereiden die het voedingsevenwichtig van elke persoon respecteren. Diëten, eetstoornissen, aangepaste samenstellingen, themamaaltijden, … niets wordt aan het toeval overgelaten: alles is geïntegreerd in ons plan.

Kwaliteitsvolle maaltijdzorg

Wij geloven dat plezier aan tafel afhangt van een kwaliteitsvolle maaltijdzorg. Echter, de kwaliteit van een menu hangt af van de klaargemaakte voedingswaren en van de manier van bereiding.

Daarom garanderen wij u zorgvuldig geselecteerde producten. Ze worden regelmatig getest door onze deskundigen, allemaal opgeleide koks, om de voedselveiligheid van uw keuken te garanderen. En omdat er voortdurend nieuwe producten op de markt komen, testen wij deze voor u en integreren we ze vervolgens in onze recepturen.

Maar kwaliteitsvolle ingrediënten zouden niets betekenen zonder ze te gebruiken volgens de juiste toepassing. Daarom gebruiken we in onze recepturen ook alle nieuwe culinaire technieken. Zo zijn wij bijvoorbeeld grote voorstander van koken op lage temperatuur. Hierdoor blijven alle essentiële en gezonde voedingsstoffen bewaard.