Het is onze wens om de kwaliteit van de maaltijden, die aan uw bewoners worden aangeboden, voortdurend te verbeteren.

Wij geven de voorkeur aan het gebruik van kwalitatieve producten met zo weinig mogelijk toevoegingen.

Onze culinaire expertisecentrum werkt samen met het Smart Gastronomy Lab van de Universiteit van Gembloux, die met ons nadenkt over de keuze van de ingrediënten en over de meest geschikte culinaire technieken. Gezamelijk wordt de kwaliteit van onze recepten bij de bewoners gevalideerd.

De passie voor de smaak, ten dienste van de gemeenschappen.

Wij zijn voortdurend op zoek naar produkten met een betere kwaliteit.

Wij ontwikkelen nieuwe werkmethodes om de smaak van de recepten te verbeteren.

We zijn constant op zoek om de voedingskwaliteit van onze recepten te verbeteren.

De recepten van onze menucyclussen worden constant getest en aangepast voor een voortdurende verbetering.

Culinoa is één van de weinige culinaire bedrijven met een eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum.

Wij beschikken over de nieuwste technologische apparaten en testen deze om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren bij hun toekomstige investeringen en zodoende kwaliteit zonder compromissen te garanderen.

Met Culinoa kiest u voor een bedrijf dat pro-actief en continu investeert in kwaliteitsverbetering.