Wist u dat Culinoa haar expertise reeds deelt met tal van professionals in de gezondheidszorgsector, om knowhow te bundelen en zo de kwaliteit van haar dienstverlening te verbeteren ?

Vertrouw op ons en kies voor een gevariëerde en smakelijke keuken van hoge kwaliteit, aangepast aan de verwachtingen van uw bewoners en hun voedingsbehoeften.

Onze diensten

null

Catering

Wij hebben een innovatief systeem ontwikkeld waarmee uw dienst maaltijdzorg autonoom blijft, maar met alle voordelen van een professionele ondersteuning. Hoe werkt het? Samen met uw chef-kok stellen we een voedingsplan op, aangepast aan uw instelling en aan de verwachtingen van uw bewoners, en waarmee uw koks vervolgens zelf aan de slag kunnen. Op de menukaart staan gezonde en smakelijke gerechten, samengesteld uit door onze experts zorgvuldig geselecteerde voedingswaren.

null

Opleiding

Om het kwaliteitsniveau van uw dienstverlening te handhaven, is zorgvuldigheid en methodologie vereist. Bij Culinoa delen wij onze expertise met uw koks en leiden wij hen op om de juiste werkwijze en culinaire technieken te leren.

null

Oplossing voor het beheer.

De vereenvoudiging van het beheer van uw dienst maaltijdzorg en tegelijkertijd de kwaliteit van de maaltijden garanderen, is voor ons een belangrijk aandachtspunt. Daarom hebben wij ISIREST ontworpen, een intuïtieve en gebruiksvriendelijke software waarmee u alle aspecten van uw maaltijddienst kunt beheren.

null

Aankoopbeheer

Culinoa is ook een aankoopgroep die u het voordeel biedt van een onberispelijke kwaliteit/prijsverhouding. U geniet van concurrerende prijzen, gegarandeerde voedselveiligheid en aanzienlijke tijdwinst, omdat de volledige logistiek voor u wordt afgehandeld.

Atelier de confection culinaire

Atelier voor culinaire bereidingen.

Culinoa heeft beslist om te investeren in de bouw van een volledig nieuwe professionele keuken. Het werd ontworpen om op permanente basis maaltijden aan zorginstellingen te bezorgen, maar ook voor uitzonderlijke gevallen zoals het absentëisme, gedurende weekends…

Centre d'expertise culinaire

Culinaire expertise centrum

Onze culinaire expertise centrum werkt samen met het Smart Gastronomy Lab van de Universiteit van Gembloux, dat met ons nadenkt over de keuze van de ingrediënten en de meest geschikte culinaire technieken. Zij valideren de kwaliteit van onze recepten bij de bewoners.