Wist u dat Culinoa sinds lange tijd samenwerkt met tal van professionals in de gezondheidszorg, om zo elks nuttige knowhow te bundelen en de kwaliteit van haar dienstverlening te verbeteren ?

Vertrouw ons en kies voor een gevariëerde en smakelijke keuken van hoge kwaliteit, aangepast aan de verwachtingen van uw bewoners en hun voedingsbehoeften.

Onze diensten

null

Catering

Wij hebben een innovatief systeem op punt gesteld waardoor uw dienst maaltijdzorg autonoom blijft, echter met alle voordelen voor u van een professionele ondersteuning. Zijn werking ? Samen met uw keukenverantwoordelijke ontwerpen wij een voedingsplan dewelke is aangepast aan uw instelling en vervolgens uw koks zelf bereiden. Op het menu staan gezonde en smakelijke gerechten, bereid met voedingsmiddelen die zorgvuldig door onze deskundigen zijn geselecteerd.

null

Opleiding

Om het kwaliteitsniveau van uw dienstverlening te handhaven, moet u zorgvuldig en methodologisch te werk gaan. Bij Culinoa delen we onze knowhow met uw koks zodat zij de juiste culinaire technieken gebruiken.

null

Beheersoplossing.

Eén van onze bekommernissen is het vereenvoudigen van het beheer van uw keuken zodat u de kwaliteit van uw maaltijden kunt garanderen. Daarom hebben wij ISIREST ontworpen, een intuïtieve en gebruiksvriendelijke beheersoftware waarmee u alle aspecten van uw maaltijddienst kunt verzorgen.

null

Aankoopbeheer

Culinoa is ook een aankoopcentrale die u het voordeel biedt van een onberispelijke kwaliteit/prijsverhouding. Zo geniet u van de beste prijzen, gegarandeerde voedselveiligheid en aanzienlijke tijdswinst: de volledige logistiek wordt voor u afgehandeld.

Atelier de confection culinaire

Atelier voor culinaire ontwikkelingen.

Culinoa heeft geïnvesteerd in de bouw van een volledig nieuwe professionele keuken. Deze werd ontworpen om permanent maaltijden voor zorginstellingen te bereiden, maar ook in uitzonderlijke gevallen.

Centre d'expertise culinaire

Centrum van culinaire deskundigheid en ervaringen.

Onze culinaire expertise centrum werkt samen met het Smart Gastronomy Lab van de Universiteit van Gembloux, dat met ons mee nadenkt over de keuze van de ingrediënten en over de best geschikte culinaire technieken. Zij valideren de kwaliteit van onze recepten bij de bewoners.