De onderhoudsproducten van diverseyยฎ
Doelgroep: Keukenpersoneel. Doelstellingen van de opleiding : Correct gebruiken van de Diverseyยฎ producten Werkmethode : De workshop wordt aangepast naargelang…
Culinoa biedt u een waaier aan opleidingen voor medewerkers van woonzorgcentra, van het management tot het bedienend personeel, en dit overal in Belgiรซ. Dankzij Culinoacademy leren wij u de beste werkwijzen aan die eigen zijn aan de catering voor ouderen. Als gevolg zal de tevredenheid en het welzijn van uw bewoners verhogen.
Reserveer een opleiding voor uw personeel
Culinoa is een bedrijf gespecialiseerd in catering voor ouderen. Ons doel is dat onze klanten de best mogelijke service aan hun bewoners kunnen bieden. Om dit te bekomen, biedt Culinoa kwaliteitsvolle opleidingen aan via Culinoacademy.
Het beheer van de catering van een woonzorgcentrum vereist immers specifieke competenties. De verzorging van ouderen vraagt voldoende knowhow en sociale vaardigheden. Menuโs moeten ook worden ontwikkeld naargelang de specifieke behoeften van de bewoners.
Bijgevolg is het belangrijk dat uw teamleden een gerichte en aangepaste opleiding volgen om hun kennis van de ouderenzorg te optimaliseren.
Ons opleidingsteam richt zich daarom op verschillende beroepen binnen een woonzorgcentrum.
Voor de medische en paramedische beroepen bieden wij verschillende opleidingsthemaโs aan, zoals hulp bij de maaltijd en geรฏndividualiseerde begeleiding, voedingsadvies voor ouderen of het omgaan met ondervoeding.
Wij leiden het keukenteam op om de specifieke vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor de catering in woonzorgcentra. Onze opleidingen zijn bestemd voor alle keukenberoepen: Chefs, souschefs, koks, keukenhulpen, polyvalente medewerkers, enz. Wij behandelen alle onderwerpen in verband met de voeding van ouderen: soorten gerechten en hun bereiding, koken met aangepaste texturen, mooi dresseren van borden en goede hygiรซne.
Voor het bedienend personeel, bieden wij opleidingen aan met betrekking tot het correct opdienen van maaltijden in de eetzaal of op de kamer. Zij zijn zowel bestemd voor de zaalverantwoordelijke van het woonzorgcentrum als voor elke werknemer die de ochtend-, middag- of avondmaaltijden serveert of afruimt.
Wanneer u een van onze opleidingen wilt reserveren, gaat u gewoon naar onze online reservatiemodule. U kunt kiezen uit een waaier van beschikbare opleidingen, ingedeeld volgens personeelstype. Er zal dan contact met u worden opgenomen om uw inschrijving te bevestigen.
Raadpleeg de opleidingsbrochure
Afhankelijk van uw mogelijkheden en het type opleiding kan de opleiding worden georganiseerd in uw vestiging, in ons opleidingscentrum in Floriffoux of in รฉรฉn van de Colruyt Academies in Ukkel, Jambes of Luik.
De aangeboden opleidingen worden gegeven door professionals uit de catering- en zorgsector. De leeromgeving is dynamisch en betrekt elke deelnemer.
Wilt u meer weten over onze opleidingen en hun voorwaarden? Wenst u een gepersonaliseerd voorstel te ontvangen dat u niet terugvindt in onze huidige catalogus? Neem contact met ons op!
Doelgroep: Keukenpersoneel. Doelstellingen van de opleiding : Correct gebruiken van de Diverseyยฎ producten Werkmethode : De workshop wordt aangepast naargelang…
Doelgroep: Keukenpersoneel. Doelstellingen van de opleiding : Het gebruik verbeteren van uw Rationalยฎ apparatuur Kennismaken met de kooktechnieken van Rationalยฎ…
Doelgroep: Keukenpersoneel, bedienend personeel, zorgkundigen. Doelstellingen van de opleiding: Het verbeteren van de tevredenheid van de bewoners en het imago…
Hun prioriteit: hun kennis voortdurend verdiepen om die met u te delen. Theoretisch, maar vooral in de vorm van praktisch advies. Het doel is om de deelnemers geconcentreerd en geboeid te houden!
Sophie Federinov
Erkend diรซtist, gespecialiseerd in geriatrie
Erkend diรซtist, gespecialiseerd in geriatrie
Sophie heeft een diploma in diรซtetiek en werkt al 12 jaar in de sector van woonzorgcentra. Tegelijkertijd heeft ze een pedagogische achtergrond dankzij haar 6 jaar lange ervaring als opleidster bij IFAPME. In het kader van haar deelname aan het project โPlan Wallon Nutrition Santรฉ et Bien-รชtre des Aรฎnรฉsโ heeft Sophie ook een opleiding gevolgd voor het uitvoeren van welzijnsaudits. Gepassioneerd en geรซngageerd, hecht zij veel belang aan het voorzien in de voedingsbehoeften van de bewoners, zowel kwantitatief als kwalitatief, maar ook รฉn vooral aan het tafelgenot en de levenskwaliteit.
Viviane Martin
Erkend diรซtist, gespecialiseerd in geriatrie
Mรฉgane Callari
Erkend diรซtist, gespecialiseerd in geriatrie
Jรฉrรฉmy Jacques
Kok en culinair adviseur