Een menuplan aangepast aan uw organisatie
• Ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van uw bewoners. Onze menu’s houden rekening met de aanbevelingen van AViQ (Waals Agentschap voor Levenskwaliteit)
• Gebaseerd op een cyclus van 13 weken, aangepast aan de seizoenen en met thematische maaltijden
• Aangeboden met verschillende dieet- en textuuropties
• Aangepast aan de voorkeuren en afkeuren van de consumenten

Zorgvuldig geselecteerde producten:
Ons kwaliteitscomité zet zich in om de beste producten te kiezen volgens onze kwaliteits- en prijscriteria. Deze producten worden geanalyseerd, getest en geproefd voordat ze worden geïntegreerd in ons menu-en bestelsysteem.

Kwaliteitsmaaltijden tegen een gecontroleerde prijs
Het meten en evalueren van de foodcost is geen eenvoudige taak, vooral gezien de fluctuaties in energie- en grondstofprijzen. Onze oplossing voor bereide maaltijden biedt u een duidelijk overzicht van het voedselbudget per bewoner/ontvanger.

Een nauwe samenwerking met onze leveranciers
We werken nauw samen met onze leveranciers om u optimale voorwaarden te bieden.

Onze belangrijkste leverancier is Solucious, een Belgische partner op het gebied van foodservice die een breed assortiment aan droge, diepvries- en verse producten met zorg selecteert.

Tesamen gaan we het verschil proeven.

Deze keuken voldoet aan alle HACCP normen.

De professionele keuken is uitgerust met de nieuwste technologische apparatuur waarmee maaltijden worden bereid volgens de meest kwalitatieve technieken.

De maaltijden worden bereid op basis van de menuplanning en recepturen van Culinoa.

De maaltijden zijn afgeleid volgens de verschillende diëten en texturen, zodat in uw residentie geen verdere handelingen nodig zijn.

De maaltijden worden kant & klaar geleverd om ter plaatse te regeneren volgens de procedures voor het opwarmen en de presentatie op het bord.