Voor meerdere instellingen is het moeilijk van koks te vinden die kwalitatieve maaltijden kunnen bereiden.

Anderen vinden de investeringen, nodig voor het beantwoorden van de HACCP normen, te omvangrijk.

Culinoa heeft beslist om te investeren in de bouw van een volledig nieuwe professionele keuken. Het werd ontworpen om maaltijden te leveren aan zorginstellingen en dit op permanente basis, maar ook voor het bezorgen van maaltijden in uitzonderlijke gevallen zoals bij afwezigheid van keukenpersoneel, gedurende weekenden en vakanties.

Gezamenlijk gaan we het verschil proeven.

Deze keuken voldoet aan alle HACCP normen.

De professionele keuken is uitgerust met de nieuwste technologische apparatuur waarmee maaltijden worden bereid volgens de meest kwalitatieve technieken.

De maaltijden worden bereid op basis van de menuplanning en receptkaarten van Culinoa.

De maaltijden zijn afgeleid volgens de verschillende diëten en texturen, zodat er geen verdere manipulatie nodig is binnen uw residentie.

De maaltijden worden kant & klaar geleverd om ter plaatse te regeneren volgens de procedures voor het opwarmen en de presentatie op het bord.