Wist u dat?

Goede voeding kan de kosten van de zorg drukken. Daarom hechten we bij Culinoa veel belang aan de kwaliteit van onze menuplanning.
garantie

Gegarandeerde evenwichtige voeding

garantie

Volledig aanbod van diensten

garantie

Optimale kwaliteit/prijsverhouding

garantie

Menuplan aangepast aan uw bewoners

garantie

Professioneel beheer

Kwaliteitsvolle menuplanning.

opvangcentra-gehandicapt

Kwalitatieve catering voor verblijfscentra

Culinoa is een verhaal van passie voor smaak. Culinoa is opgericht door een gepassioneerde voor de keuken die zich wist te omringen met al even gepassioneerde deskundigen. Dit team zet zich in om smakelijke menu’s uit te werken voor al uw bewoners. Met producten die zorgvuldig geselecteerd zijn door ons team, doen we er alles aan om de kwaliteit van onze maaltijden te garanderen. Onze roeping? Onze expertise delen met uw bewoners en uw koks en van de maaltijd een echt aangename beleving te maken.

Om dit te bereiken, bieden wij u een volledig dienstenpakket aan, met als enig doel u de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. Dus laten we samen uw bewoners en keukenverantwoordelijke weer de smaak van lekker eten bezorgen.

Menuplanning voor verblijfscentra

Omdat wij bij Culinoa willen dat u uw eigen maaltijdservice kunt blijven beheren terwijl u profiteert van professionele begeleiding, hebben wij een innovatief cateringssysteem opgezet. Haar doel ? De cateringsector heroriënteren op zijn kernactiviteit, koken, door menu’s met duizend en één smaken aan te bieden.

Hoe werkt ons systeem? Ons team van deskundigen werkt samen met uw keukenverantwoordelijke een menuplan uit, dat uw koks, opgeleid volgens de beste praktijken van Culinoa, vervolgens in uw eigen keuken bereiden. Zo behoudt uw keukenverantwoordelijke de controle over de maaltijden en blijft uw dienst maaltijdzorg autonoom.

Wij besteden veel aandacht in het aanpassen van onze menu’s volgens de behoeften en verwachtingen van uw bewoners. Een goede maaltijd moet voldoen aan de voedingsbehoeften van elke persoon, ongeacht de leeftijd. En om de smaakpapillen van elk van hen te prikkelen, kunt u rekenen op kwaliteitsproducten, getest zijn door onze deskundigen.

Voor het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening en het beheersen van de kosten is tegenwoordig het gebruik van IT onvermijdelijk. Dit is het geval voor uw dienst maaltijdzorg, zoals voor al uw andere diensten.

Beheersoplossing voor verblijfscentra

Het plezier van het koken hangt ook samen met een goed beheer van uw dienst maaltijdzorg. Bij Culinoa hebben we een gloednieuwe managementtool ontwikkeld:

ISIREST

Deze intuïtieve en gebruiksvriendelijke software stelt u in staat om de verschillende aspecten van uw dienst maaltijdzorg te beheren.

Maaltijdplanning, voorraden en inventarissen, hygiëne adviezen… Alles is ontworpen om uw beheer te vereenvoudigen. Op die manier kunt u zich toeleggen op uw andere professionele taken.

Geïnteresseerd in ons aanbod? Wenst u meer te ontdekken over onze diensten ?

Isirest beheersoplossing voor de koks