Wist u dat?

Kwalitatieve alimentie verlaagt de zorgkosten. Daarom hechten we bij Culinoa veel belang aan de kwaliteit van onze menuplanning.
garantie

Garantie evenwichtige voeding

garantie

Volledig dienstenpakket

garantie

Optimale kwaliteit / prijsverhouding

garantie

Menuplan afgestemd op uw bewoners

garantie

Professionele ondersteuning

Kwaliteitsvolle menuplanning.

opvangcentra-gehandicapt

Kwalitatieve catering voor opvangcentra

Culinoa is een verhaal van passie voor smaak. Culinoa is opgericht door een liefhebber voor de keuken die zich wist te omringen met al even gepassioneerde experts. Dit team zet zich in om smakelijke menu’s uit te werken voor al uw bewoners. Met producten die zorgvuldig geselecteerd zijn door ons team, doen we er alles aan om de kwaliteit van onze maaltijden te garanderen. Onze roeping? Onze expertise delen met uw bewoners en uw koks en van de maaltijd een echt aangename beleving te maken.

Om dit te bereiken, bieden wij u een volledig dienstenpakket aan, met als enig doel u de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. Dus laten we samen uw bewoners en chef-koks weer de smaak van lekker eten bezorgen.

Menuplanning voor opvangcentra

Omdat wij bij Culinoa u in staat willen stellen om zelf uw maaltijddienst te blijven beheren, met alle voordelen van een professionele ondersteuning, hebben wij een innovatief systeem voor maaltijdverzorging ontwikkeld. Wat is de bedoeling? De collectieve maaltijdzorg weer toespitsen op de kern van de zaak, het koken, door het aanbieden van menu’s met duizend en één smaken.

Hoe werkt ons systeem? Ons team van experts werkt samen met uw chef-kok een menuplan uit. Deze gerechten worden door uw koks in uw eigen keuken klaargemaakt, zij worden vooraf opgeleid over de beste praktijken en technieken van Culinoa. Zo behoudt uw chef de controle over de maaltijden en blijft uw dienst maaltijdzorg autonoom.

Wij besteden veel aandacht in het aanpassen van onze menu’s volgens de behoeften en verwachtingen van uw bewoners. Een goede maaltijd moet voldoen aan de voedingsbehoeften van elke persoon, ongeacht de leeftijd. En om de smaakpapillen van elk van hen te prikkelen, kunt u rekenen op kwaliteitsproducten, getest zijn door onze experts.

Voor het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening en het beheersen van de kosten is tegenwoordig het gebruik van IT onvermijdelijk. Dit geldt zowel voor uw dienst maaltijdzorg als voor al uw andere diensten.

Beheeroplossing voor opvangcentra

Het plezier van het koken hangt ook samen met een goed beheer van uw dienst maaltijdzorg. Bij Culinoa hebben we een gloednieuwe managementtool ontwikkeld:

ISIREST

Deze intuïtieve en gebruiksvriendelijke software stelt u in staat om de verschillende aspecten van uw dienst maaltijdzorg te beheren.

Planning van de gerechten, voorraden en inventarissen, hygiëne-aanbevelingen … Alles is er om uw beheer te vereenvoudigen. Op die manier kunt u zich toeleggen op uw andere professionele taken.

Geïnteresseerd in ons aanbod? Wenst u meer over onze diensten te ontdekken ?

Isirest beheeroplossing voor koks