Kunt u de kwaliteit van de evenwichtige voeding, deze in de menu's binnen uw instelling garanderen?

Ondervoeding bij ouderen is een veelvoorkomend probleem in woonzorgcentra. Daarom is het van essentieel belang om bij het ontwerp van de menu’s en het voedingsaanbod rekening te houden met het nutritioneel aspect. Het team van experts van Culinoa ontwerpt menuplannen om te zorgen voor een evenwichtige voeding en tegelijk lekkere maaltijden aan te bieden.
garantie

Gegarandeerde evenwichtige voeding.

garantie

Volledig aanbod van diensten.

garantie

Optimale kwaliteit/prijsverhouding.

garantie

Menuplan aangepast aan uw bewoners.

garantie

Professioneel beheer.

Evenwichtige voeding & lekkere maaltijden

maaltijd-woonzorgcentra

Kwaliteitsvolle catering voor woonzorgcentra.

Bij Culinoa is de kunst van het koken de leidraad in al onze acties. Meer dan alleen receptuurkaarten, willen we menuplannen aanbieden waarin het plezier van lekker eten centraal staat. Daarom besteden we bijzondere aandacht aan de smaak en presentatie van onze gerechten. Ons doel? Onze passie voor lekker eten overbrengen aan uw bewoners en uw koks, zodat maaltijden altijd een plezier zijn.

Om dit te bereiken, bieden wij u een compleet dienstenpakket aan, volledig gericht op één enkel doel: u een optimale kwaliteit/prijsverhouding garanderen. Laten we samen de collectieve maaltijdzorg opnieuw toespitsen op de kernactiviteit, het koken en samenwerken om heerlijke maaltijden aan te bieden.

Voorbereiding van menu’s voor woonzorgcentra.

Culinoa onderscheidt zich met haar innovatief systeem voor maaltijdzorg. Wij zorgen ervoor dat het potentieel van uw maaltijdzorgdienst ten volle wordt benut.

Ons team van deskundigen werkt samen met uw keukenverantwoordelijke aan een menuplan dat is afgestemd op uw bewoners. Wat hun wensen, smaken of voedingsbehoeften ook zijn, wij houden er rekening mee. Deze menu’s worden vervolgens bereid door uw eigen koks, die opgeleid zijn volgens de beste praktijken van Culinoa (opvolgen van de receptuurkaarten en toepassen van goede culinaire technieken …).

U blijft uw maaltijddiensten beheren, maar met alle voordelen van een professionele ondersteuning.

En omdat de kwaliteit van een maaltijd ook ligt in de kwaliteit van de ingrediënten, testen en selecteren onze culinaire deskundigen voor u alle producten die door uw chefs worden gebruikt.

Beheersoplossing voor woonzorgcenrta.

Culinoa stelt u een nieuwe partner voor:

ISIREST,
onze management tool.

Het is een intuïtieve en gebruiksvriendeliijke software, die we speciaal hebben ontworpen om u te helpen bij het beheer van uw maaltijdzorgdienst. Van het plannen van de maaltijden, tot de voorraden en de hygiëne-aanbevelingen, alles is doordacht om het beheer te vereenvoudigen, zodat u zich kunt toeleggen op uw andere professionele taken.

Hebt u er zin in gekregen?

Isirest beheersoplossing voor de koks