Bent u zeker van de kwaliteit van de voedingswaren die uw instelling heeft aangekocht?

Hoewel dit de basis is van kwaliteitsvolle voeding, hebben veel instellingen niet de kwalitatieve kennis van de voedingswaren die ze kopen en gebruiken. Het is nochtans mogelijk om voor eenzelfde product verschillende kwaliteiten of rendement te vinden. Daarom test en selecteert Culinoa voor u de producten die op de markt zijn, om zo de kwaliteit op alle niveaus te garanderen.

Bij Culinoa geloven we dat de kwaliteit van een menu afhankelijk is van de ingrediënten waaruit het bestaat. Het geheim van een goed gerecht ligt vooral in de geselecteerde voedingsmiddelen: ze moeten lekker zijn en rijk aan voedingsstoffen. Daarom hebben we een aankoopgroepsysteem opgezet dat u in staat stelt om kwaliteitsproducten te kopen tegen zeer concurrentiële prijzen.

Waarom een aankoopgroep voor collectieve maaltijdverzorging?

Het doel van onze aankoopgroep is u een compromisloze kwaliteit/prijsverhouding te garanderen. Het principe is heel eenvoudig: dankzij de groepsaankopen bij leveranciers en fabrikanten geniet u van verse producten die voldoen aan de normen voor voedselveiligheid en zeer voordelig zijn in prijs.

Hoewel een goede prijs-kwaliteitverhouding het primaire doel van onze aankoopgroep is, is het niet het enige doel. Aan de basis van onze aanpak ligt ook de wens om een echte relatie te creëren tussen de verschillende actoren van de collectieve maaltijdverzorging. De kunst van het koken is een gemeenschappelijke beleving. Het wordt samen gedeeld en gewaardeerd. Daarom geven we ook de voorkeur aan lokale producten en korte ketens.

En omdat we van onze planeet houden en deze willen beschermen, zetten we ons ook in voor een verantwoorde aankoop die duurzame ontwikkeling bevordert.

De smaak van de collectieve keuken

Proef het verschil

groupement-achat-producteur-legumes

Collectieve aankoopgroep voor rusthuizen en opvangcentra

Sinds haar oprichting door een kookliefhebber in 2001, heeft Culinoa zich langzamerhand gevestigd als een belangrijke speler in de maaltijdverzorging in de gezondheidszorgsector. Onze specialisatie ligt in de rust- en verzorgingstehuizen en opvangcentra voor personen met een handicap, en onze missie is om weer volop smaak te geven aan de collectieve keuken.

De aankoopgroep is een van de vele diensten die wij u in dit verband aanbieden.

Voordelen van de aankoopgroep van Culinoa

Vandaag vertrouwen veel instellingen in heel België op onze aankoopgroep. De voordelen zijn inderdaad talrijk.

  • null
    Alle logistiek met betrekking tot de aankoop van producten wordt voor u verzorgd. Dit bespaart u veel tijd, die u kunt besteden aan uw andere professionele taken.
  • null
    Wij garanderen u kwaliteitsproducten met duizend en een smaken en tegen een scherpe prijs.
  • null
    Wij proeven de producten op de markt voor u en u geniet van een onberispelijke kwaliteit.