Doelgroep:

Al het personeel dat verantwoordelijk is voor het opdienen van maaltijden

Doelstellingen van de opleiding:

  • Verbetering van de presentatie van het bord en dienblad
  • Verdieping van de technieken voor de presentatie van aangepaste texturen
  • Naleving van hygiรซnevoorschriften bij de presentatie van het bord en het opdienen

Werkmethode:

Eerst een theoretische aanpak, gevolgd door een speelse en praktische sessie. Praktijksituaties en oefeningen zullen de sessie afwisselen.
Concrete verbeterpunten worden voorgesteld.

Themaโ€™s die aan bod komen :

  • Eetomgeving: algemene setting, directe omgeving, bord
  • Bordpresentatie
  • Materiaal
  • Service
  • Verschillende maaltijden

Elke deelnemer ontvangt :

  • 1 cursusboekje
  • 1 certificaat van deelname

Deze opleiding zal u helpen om :

Het personeel bewust te maken en de presentatie van het bord te optimaliseren.

Praktische zaken :

Duur : 3 uur
Prijs : 950โ‚ฌ exclusief btw
Aantal deelnemers : Minimum 5 | Maximum 20
Plaats : De zaal moet een muur met een lichte kleur bevatten voor de projectie. Vereisten in de ruimte: 2 tafels, een koelkast en een ruimte om af te wassen
Meer : De trainer brengt de projector, voedingsmiddelen en servies mee. Voorzie indien mogelijk 2 porties
van elke textuur die in de instelling wordt gebruikt