Al het personeel dat verantwoordelijk is voor het opdienen van maaltijden
- Verbetering van de presentatie van het bord en dienblad
- Verdieping van de technieken voor de presentatie van aangepaste texturen
- Naleving van hygiรซnevoorschriften bij de presentatie van het bord en het opdienen
Eerst een theoretische aanpak, gevolgd door een speelse en praktische sessie. Praktijksituaties en oefeningen zullen de sessie afwisselen.
Concrete verbeterpunten worden voorgesteld.
Themaโs die aan bod komen :
- Eetomgeving: algemene setting, directe omgeving, bord
- Bordpresentatie
- Materiaal
- Service
- Verschillende maaltijden
Elke deelnemer ontvangt :
- 1 cursusboekje
- 1 certificaat van deelname
Deze opleiding zal u helpen om :
Het personeel bewust te maken en de presentatie van het bord te optimaliseren.
Praktische zaken :
Duur : 3 uur
Prijs : 950โฌ exclusief btw
Aantal deelnemers : Minimum 5 | Maximum 20
Plaats : De zaal moet een muur met een lichte kleur bevatten voor de projectie. Vereisten in de ruimte: 2 tafels, een koelkast en een ruimte om af te wassen
Meer : De trainer brengt de projector, voedingsmiddelen en servies mee. Voorzie indien mogelijk 2 porties
van elke textuur die in de instelling wordt gebruikt