Doelgroep:

Keukenpersoneel, bedienend personeel, zorgkundigen.

Doelstellingen van de opleiding :

  • Het verbeteren van de tevredenheid van de bewoners en het imago van de instelling
  • Bevordering van goede voeding voor de bewoner
  • Vergemakkelijken van de arbeidsomstandigheden in restaurants

Werkmethode :

Deze opleiding is in eerste instantie theoretisch, maar maakt ook plaats voor interactie en een praktisch gedeelte. Er zullen scenario’s en praktische oefeningen aan bod komen en concrete verbeterpunten voorgesteld worden.

Thema’s die aan bod komen :

  • Ontvangst van de bewoner
  • De eetzaal
  • Een mooie tafel
  • Dresseren van het bord
  • De service aan tafel
  • Het afruimen
  • De hygiëne in de zaal

Elke deelnemer ontvangt :

  • 1 cursusboekje
  • 1 certificaat van deelname

Deze opleiding zal u helpen om :

De bewoner op de best mogelijke manier te ontvangen, te bedienen in de eetzaal en op de kamer.

Praktische zaken :

Duur : 3,5 uur
Prijs : 650€ exclusief btw
Aantal deelnemers : Minimum 5 – maximum 20 deelnemers
Locatie : De opleiding wordt uitsluitend bij u ter plaatse gegeven, zodat ze aansluit bij uw realiteit op de werkvloer. De zaal moet een muur in lichte kleur bevatten voor de projectie. Het restaurant moet bereikbaar zijn voor de deelnemers. Een tafel voor 4 personen zal gedekt worden zoals dit gewoonlijk wordt gedaan