Keukenpersoneel, zorgkundigen.
- Het aanbieden van voeding aangepast aan de mogelijkheden van de bewoners
- Nieuwe kooktechnieken aanleren
Deze opleiding is in eerste instantie theoretisch, maar maakt ook plaats voor interactie en een praktisch gedeelte. Er zullen ook verschillende recepten met de deelnemers worden getest.
Themaโs die aan bod komen :
- Definitie van finger food
- Voor wie en wanneer?
- Hoe finger food introduceren?
- Technieken en presentaties
- Met de hand eten en gewijzigde consistentie
- Receptideeรซn en praktische oefeningen
Elke deelnemer ontvangt :
- 1 cursusboekje
- 1 certificaat van deelname
Deze opleiding zal u helpen om :
Uw theoretische kennis uit te breiden en vertrouwd te raken met de specifieke kooktechnieken.
Praktische zaken :
Duur : 4 uur
Prijs : 950โฌ exclusief btw
Aantal deelnemers : Minimum 5 โ maximum 20 deelnemers
Plaats : Een volledig vrije keuken met een afwasruimte, een frigo en servies
Meer : De opleider zal zorgen voor een blixer, voedingsmiddelen, keukengerei, mallen en een projector