Doelgroep:

Keukenpersoneel, zorgkundigen.

Doelstellingen van de opleiding :

  • Het aanbieden van voeding aangepast aan de mogelijkheden van de bewoners
  • Nieuwe kooktechnieken aanleren

Werkmethode :

Deze opleiding is in eerste instantie theoretisch, maar maakt ook plaats voor interactie en een praktisch gedeelte. Er zullen ook verschillende recepten met de deelnemers worden getest.

Thema’s die aan bod komen :

  • Definitie van finger food
  • Voor wie en wanneer?
  • Hoe finger food introduceren?
  • Technieken en presentaties
  • Met de hand eten en gewijzigde consistentie
  • Receptideeën en praktische oefeningen

Elke deelnemer ontvangt :

  • 1 cursusboekje
  • 1 certificaat van deelname

Deze opleiding zal u helpen om :

Uw theoretische kennis uit te breiden en vertrouwd te raken met de specifieke kooktechnieken.

Praktische zaken :

Duur : 4 uur
Prijs : 750€ exclusief btw
Aantal deelnemers : Minimum 5 – maximum 20 deelnemers
Locatie : De zaal moet een muur met een lichte kleur bevatten voor de projectie. Een volledig vrije keuken met een afwasruimte, een frigo en servies
Meer : De opleider zal zorgen voor een blixer, voedingsmiddelen, keukengerei en mallen keukengerei, mallen en een projector