Doelgroep:

Keukenpersoneel, zorgkundigen.

Doelstellingen van de opleiding:

  • Het aanbieden van voeding aangepast aan de mogelijkheden van de bewoners
  • Nieuwe kooktechnieken aanleren

Werkmethode:

Deze opleiding is in eerste instantie theoretisch, maar maakt ook plaats voor interactie en een praktisch gedeelte. Er zullen ook verschillende recepten met de deelnemers worden getest.

Themaโ€™s die aan bod komen :

  • Definitie van finger food
  • Voor wie en wanneer?
  • Hoe finger food introduceren?
  • Technieken en presentaties
  • Met de hand eten en gewijzigde consistentie
  • Receptideeรซn en praktische oefeningen

Elke deelnemer ontvangt :

  • 1 cursusboekje
  • 1 certificaat van deelname

Deze opleiding zal u helpen om :

Uw theoretische kennis uit te breiden en vertrouwd te raken met de specifieke kooktechnieken.

Praktische zaken :

Duur : 4 uur
Prijs : 950โ‚ฌ exclusief btw
Aantal deelnemers : Minimum 5 โ€“ maximum 20 deelnemers
Plaats : Een volledig vrije keuken met een afwasruimte, een frigo en servies
Meer : De opleider zal zorgen voor een blixer, voedingsmiddelen, keukengerei, mallen en een projector