Keukenpersoneel.
- De voedselveiligheid garanderen van de bewoners
- Bewust zijn van de risico’s en gevaren gedurende de hele productie en service
- De basis van de goede hygiënepraktijken kennen
- Sensibiliseren van het personeel naar de traceerbaarheid en de autocontrole
Deze theoretische opleiding is ook interactief. Gedurende de hele sessie zullen vragen en scenario’s besproken worden.
Thema’s die aan bod komen :
- De verschillende soorten gevaren
- De gevaren bestrijden aan de hand van de 5M-methode
- Traceerbaarheid en autocontrole : zich voorbereiden op controles van het FAVV
- Quiz
Elke deelnemer ontvangt :
- 1 cursusboekje
- 1 certificaat van deelname
Deze opleiding zal u helpen om :
De hygiënenormen in uw keuken beter toe te passen, vanaf de ontvangst van goederen tot en met de service.
Praktische zaken :
Duur : 3 uur
Prijs : 750€ exclusief btw
Aantal deelnemers : Minimum 5
Plaats : De zaal moet een muur met een lichte kleur bevatten voor de projectie
Meer : De opleider zal de projector meebrengen