Doelgroep:

Keukenpersoneel.

Doelstellingen van de opleiding :

  • De voedselveiligheid garanderen van de bewoners
  • Bewust zijn van de risico’s en gevaren gedurende de hele productie en service
  • De basis van de goede hygiënepraktijken kennen
  • Sensibiliseren van het personeel naar de traceerbaarheid en de autocontrole

Werkmethode :

Deze theoretische opleiding is ook interactief. Gedurende de hele sessie zullen vragen en scenario’s besproken worden.

Thema’s die aan bod komen :

  • De verschillende soorten gevaren
  • De gevaren bestrijden aan de hand van de 5M-methode
  • Traceerbaarheid en autocontrole : zich voorbereiden op controles van het FAVV
  • Quiz

Elke deelnemer ontvangt :

  • 1 cursusboekje
  • 1 certificaat van deelname

Deze opleiding zal u helpen om :

De hygiënenormen in uw keuken beter toe te passen, vanaf de ontvangst van goederen tot en met de service.

Praktische zaken :

Duur : 3 uur
Prijs : 650€ exclusief btw
Aantal deelnemers : Minimum 5
Locatie : De zaal moet een muur met een lichte kleur bevatten voor de projectie
Meer : De opleider zal de projector meebrengen