Keukenpersoneel.
- Het gebruik verbeteren van uw Rational® apparatuur
- Kennismaken met de kooktechnieken van Rational®
Gehele praktische opleiding. Verschillende recepten zullen getest worden met de deelnemers.
Thema’s die aan bod komen :
- De technologie van Rational®
- De bedieningen van de oven
- De kooktemperaturen
- De beschikbare accessoires
- Het onderhoud van het materiaal
- Praktische oefeningen: verschillende kooktechnieken in 1, keuze van de juiste bakplaten
Elke deelnemer ontvangt :
- 1 cursusboekje
- 1 certificaat van deelname
Deze opleiding zal u helpen om :
Alle capaciteiten van uw Rational® materiaal te gebruiken.
Praktische zaken :
Duur : 3 uur
Prijs : De prijs van de opleiding is afhankelijk van de specifieke noden
Aantal deelnemers : Minimum 5 – maximum 20 deelnemers
Locatie : Een volledig vrije keuken uitgerust met het Rational® materiaal
Meer : De opleider zal voedingsmiddelen en keukengerei meebrengen