Doelgroep:

Keukenpersoneel.

Doelstellingen van de opleiding :

  • Het gebruik verbeteren van uw Rational® apparatuur
  • Kennismaken met de kooktechnieken van Rational®

Werkmethode :

Gehele praktische opleiding. Verschillende recepten zullen getest worden met de deelnemers.

Thema’s die aan bod komen :

  • De technologie van Rational®
  • De bedieningen van de oven
  • De kooktemperaturen
  • De beschikbare accessoires
  • Het onderhoud van het materiaal
  • Praktische oefeningen: verschillende kooktechnieken in 1, keuze van de juiste bakplaten

Elke deelnemer ontvangt :

  • 1 cursusboekje
  • 1 certificaat van deelname

Deze opleiding zal u helpen om :

Alle capaciteiten van uw Rational® materiaal te gebruiken.

Praktische zaken :

Duur : 3 uur
Prijs : De prijs van de opleiding is afhankelijk van de specifieke noden
Aantal deelnemers : Minimum 5 – maximum 20 deelnemers
Locatie : Een volledig vrije keuken uitgerust met het Rational® materiaal
Meer : De opleider zal voedingsmiddelen en keukengerei meebrengen