Doelgroep:

Keukenpersoneel, zorgkundigen.

Doelstellingen van de opleiding :

  • De kwaliteit verbeteren van maaltijden met gewijzigde consistentie, tevredenheid van de bewoners verhogen
  • Standaardiseren van de bereidingen en hun benamingen

Werkmethode :

Deze opleiding is in eerste instantie theoretisch, maar er is ook ruimte voor interactie en een praktisch gedeelte. Er zullen verschillende recepten met de deelnemers worden getest.

Thema’s die aan bod komen :

  • Indicaties: eet-, kauw- en slikstoornissenn
  • Effecten: op de bewoner, op het werk in de keuken, op de dienstverlening
  • Definitie van elk textuur en IDDSI
  • Bereidingstechnieken en dresseren
  • Praktijkoefeningen

Elke deelnemer ontvangt :

  • 1 cursusboekje
  • 1 certificaat van deelname

Deze opleiding zal u helpen om :

Uw theoretische kennis uit te breiden en vertrouwd te raken met specifieke culinaire technieken.

Praktische zaken :

Duur : 4 uur
Prijs : 750€ exclusief btw
Aantal deelnemers : Minimum 5 – maximum 20 deelnemers
Locatie : De opleider zal zorgen voor een blixer, voedingsmiddelen en alsook de projector voor de presentatie
Meer : Een volledig vrije keuken met een afwasruimte, een frigo en servies