Doelgroep:

Keukenpersoneel, zorgkundigen.

Doelstellingen van de opleiding:

  • De kwaliteit verbeteren van maaltijden met gewijzigde consistentie, tevredenheid van de bewoners verhogen
  • Standaardiseren van de bereidingen en hun benamingen

Werkmethode:

Deze opleiding is in eerste instantie theoretisch, maar er is ook ruimte voor interactie en een praktisch gedeelte. Er zullen verschillende recepten met de deelnemers worden getest.

Themaโ€™s die aan bod komen :

  • Indicaties: eet-, kauw- en slikstoornissen
  • Effecten: op de bewoner, op het werk in de keuken, op de dienstverlening
  • Definitie van elk textuur en IDDSI
  • Bereidingstechnieken en dresseren
  • Praktijkoefeningen

Elke deelnemer ontvangt :

  • 1 cursusboekje
  • 1 certificaat van deelname

Deze opleiding zal u helpen om :

Uw theoretische kennis uit te breiden en vertrouwd te raken met specifieke culinaire technieken.

Praktische zaken :

Duur : 4 uur
Prijs : 950โ‚ฌ ter plaatsen of 150โ‚ฌ per persoon
Aantal deelnemers : Minimum 5 – maximum 20 deelnemers
Plaats : Een volledig vrije keuken met een afwasruimte, een frigo en servies
Meer : De opleider zal zorgen voor een blixer, voedingsmiddelen en alsook de projector voor de presentatie