Keukenpersoneel, zorgkundigen.
- De kwaliteit verbeteren van maaltijden met gewijzigde consistentie, tevredenheid van de bewoners verhogen
- Standaardiseren van de bereidingen en hun benamingen
Deze opleiding is in eerste instantie theoretisch, maar er is ook ruimte voor interactie en een praktisch gedeelte. Er zullen verschillende recepten met de deelnemers worden getest.
Themaโs die aan bod komen :
- Indicaties: eet-, kauw- en slikstoornissen
- Effecten: op de bewoner, op het werk in de keuken, op de dienstverlening
- Definitie van elk textuur en IDDSI
- Bereidingstechnieken en dresseren
- Praktijkoefeningen
Elke deelnemer ontvangt :
- 1 cursusboekje
- 1 certificaat van deelname
Deze opleiding zal u helpen om :
Uw theoretische kennis uit te breiden en vertrouwd te raken met specifieke culinaire technieken.
Praktische zaken :
Duur : 4 uur
Prijs : 950โฌ ter plaatsen of 150โฌ per persoon
Aantal deelnemers : Minimum 5 – maximum 20 deelnemers
Plaats : Een volledig vrije keuken met een afwasruimte, een frigo en servies
Meer : De opleider zal zorgen voor een blixer, voedingsmiddelen en alsook de projector voor de presentatie