Kent u de juiste kostprijs van uw maaltijden?

Hoge kosten betekenen niet altijd goede kwaliteit, terwijl lage kosten niet noodzakelijkerwijs slechte kwaliteit betekenen. Het is daarom van essentieel belang dat u beschikt over een duidelijk overzicht van uw kosten en verbruik. Op die manier kunt u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding garanderen.

Met onze software kunt u voortdurend al uw kosten opvolgen en beschikt u over efficiënte beheerindicatoren en mits het voorkomen van verspilling.

De gemeenschap heeft smaak.

Zijn beheer veréénvoudigen voor kwaliteit zonder compromissen.

Onze roeping bij Culinoa is te zorgen dat de collectieve catering terug wordt gewaardeerd. In onze ogen is koken voor gemeenschappen een kunst die we willen delen met uw chefs en uw bewoners. Juist daarom hechten we veel belang aan de kwaliteit van de menu’s die we ontwikkelen en bieden we u smakelijke gerechten, aangepast aan de verwachtingen van uw bewoners.

Maar Culinoa wenst ook de chef-koks te helpen om hun keuken beter te beheren. Wij zijn van mening dat de kwaliteit van de maaltijdzorg ook wordt bevorderd door een goed beheer. Dit moet eenvoudig en efficiënt zijn. Daarom hebben we een beheersoftware voor collectieve keukens ontwikkeld: ISIREST.

Automatisering van het beheer van zijn gemeenschapskeuken.

Het beheer van een gemeenschapskeuken is soms erg ingewikkeld. De juiste verhoudingen van een recept berekenen, de voorraden nakijken, bestellingen plaatsen, op de kosten letten … De verantwoordelijke van de dienst maaltijdzorg moet alle aspecten van zijn keuken beheren zodat deze functioneel kan werken. Jammer genoeg gebeurt dit soms ten koste van de kwaliteit van de maaltijden.

Overweeg om een softwaretool te gebruiken en dit voor het vereenvoudigen van het beheer van uw dienst maaltijdzorg. Dankzij dit systeem kunt u uw keuken gemakkelijker en efficiënter beheren. En als dit beheer geen probleem meer vormt, kunt u zich volop richten op de kwaliteit en de smaak van uw maaltijden.

Tesamen gaan we het verschil proeven.

Onze beheersoftware, ISIREST

Bij Culinoa hebben we onze eigen beheertool ontwikkeld: ISIREST. Deze intuïtieve en gebruiksvriendelijke software werd ontworpen door koks voor koks. Het bevat de databanken van verschillende leveranciers en de details van al onze recepten.

Wat is de bedoeling? U te helpen in het goed beheren van uw kosten en tegelijkertijd de kwaliteit van uw dienst te garanderen. Het systeem geeft u de mogelijkheid van alle informatie mzr betrekking tot de dienst maaltijdzorg overzichtelijk te centraliseren, op te slagen en te analyseren.

Welke aspecten van uw dienst maaltijdzorg kunt u beheren dankzij ISIREST ?

 • null
  De planning van de maaltijden en de menu’s
 • null
  De receptkaarten
 • null
  De bestellingen
 • null
  De voorraden, inventarissen en financiële analyses
 • null
  De kosten
 • null
  De voedingswaarden en allergenen
 • null
  De hygiëne-aanbevelingen van het FAVV voor de ontvangst van de producten, de opslag en de productie
isirest