Kunt u de kwaliteit van een evenwichtige voeding in de menu's binnen uw instelling garanderen?

Ondervoeding bij ouderen is een veelvoorkomend probleem in rusthuizen. Daarom is het van essentieel belang om bij het ontwerp van de menu’s en het aanbod rekening te houden met het voedingsaspect. Het team van experts van Culinoa ontwerpt menuplannen om te zorgen voor een evenwichtige voeding en tegelijk lekkere maaltijden aan te bieden.
garantie

Garanderen evenwichtige voeding

garantie

Volledig dienstenpakket

garantie

Optimale kwaliteit/prijsverhouding

garantie

Menuplan afgestemd op uw bewoners

garantie

Professionele ondersteuning

Evenwichtige voeding<br>
&amp; lekkere maaltijden

repas-maison-de-repos

Kwaliteitsvolle catering voor rusthuizen

Bij Culinoa is de kunst van het koken de leidraad in al onze acties. Naast eenvoudige receptkaarten, willen we ook menuplannen aanbieden met de nadruk op tafelgenot. Daarom besteden we bijzondere aandacht aan de smaak en presentatie van onze gerechten. Ons doel? Onze passie voor lekker eten overbrengen op uw bewoners en chef-koks, zodat maaltijden altijd een moment van genot zijn.

Om dit te bereiken, bieden wij u een compleet dienstenpakket aan, volledig gericht op één enkel doel: u een optimale kwaliteit/prijsverhouding garanderen. Laten we samen de collectieve maaltijdverzorging opnieuw toespitsen op de kernactiviteit, het koken en samenwerken om heerlijke maaltijden aan te bieden.

Voorbereiding van menu’s voor rusthuizen

Culinoa onderscheidt zich met haar innovatief systeem voor maaltijdverzorging. Wij zorgen ervoor dat het potentieel van uw maaltijdverzorgingsdienst ten volle wordt benut.

Ons team van experts werkt samen met uw chef-kok aan een menuplan dat is afgestemd op uw bewoners. Wat hun wensen, smaken of voedingsbehoeften ook zijn, wij houden er rekening mee. Deze menu’s worden vervolgens bereid door uw eigen koks, die zijn opgeleid in de beste praktijken van Culinoa (volgen van de receptkaarten en toepassen van goede culinaire technieken …).

U blijft uw maaltijddiensten beheren, maar met alle voordelen van een professionele ondersteuning.

En omdat de kwaliteit van een maaltijd ook ligt in de kwaliteit van de ingrediënten, testen en selecteren onze culinaire experts voor u alle producten die door uw chefs worden gebruikt.

Beheeroplossing voor rusthuizen

Culinoa stelt u een nieuwe partner voor:

ISIREST,
onze beheertool.

Het is een intuïtieve en gebruiksvriendeliijke software, die we speciaal hebben ontworpen om u te helpen bij het beheer van uw maaltijdverzorgingsdienst. Van het plannen van de maaltijden, tot de voorraden en de hygiëne-aanbevelingen, alles is doordacht om het beheer te vereenvoudigen, zodat u zich kunt toeleggen op uw andere professionele taken.

Hebt u er zin in gekregen?

Isirest solution de gestion pour les cuisiniers