De onderhoudsproducten van diverseyยฎ
Doelgroep: Keukenpersoneel. Doelstellingen van de opleiding : Correct gebruiken van de Diverseyยฎ producten Werkmethode :…
Doelgroep: Keukenpersoneel. Doelstellingen van de opleiding : Correct gebruiken van de Diverseyยฎ producten Werkmethode :…
Doelgroep: Keukenpersoneel, zorgkundigen. Doelstellingen van de opleiding: Het aanbieden van voeding aangepast aan de mogelijkheden…
Doelgroep: Keukenpersoneel. Doelstellingen van de opleiding : Het gebruik verbeteren van uw Rationalยฎ apparatuur Kennismaken…
Doelgroep: Al het personeel dat verantwoordelijk is voor het opdienen van maaltijden Doelstellingen van de…
Doelgroep: Al het personeel van de instelling. Doelstellingen van de opleiding: Het personeel helpen om…
Doelgroep: Al het personeel van de instelling. Doelstellingen van de opleiding: De noodzaak van een…
Doelgroep: Keukenpersoneel. Doelstellingen van de opleiding: De voedselveiligheid garanderen van de bewoners Bewust zijn van…
Doelgroep: Keukenpersoneel, zorgkundigen. Doelstellingen van de opleiding: De kwaliteit verbeteren van maaltijden met gewijzigde consistentie,…
Doelgroep: Keukenpersoneel, bedienend personeel, zorgkundigen. Doelstellingen van de opleiding: Het verbeteren van de tevredenheid van…